Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Ο Καραμανλης (δεν σπάει) την σιωπή του

  • Written by 

Ούτε το σκάνδαλο Μπαλτάκου που ρίχνει στην Νέα Δημοκρατία το ανάθεμα για στενές σχέσεις με την ακροδεξιά,έβγαλε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή από τη σιωπή.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος THE TOC, έστω κι αν και φρόντισε μέσω του «παντοτινού» εκπροσώπου του Ευάγγελου Αντώναρου να στείλει μήνυμα «καμιά ανοχή σε όσους χαϊδεύουν τα αυτιά των ακροδεξιών».

Την Καραμανλική παρακαταθήκη πάντως υπερασπίστηκε πιο σθεναρά σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο Κώστας Καραμανλής τζούνιορ, γιος του Αχιλλέα .

Οχι μόνο δήλωσε ότι ο Μπαλτάκος δεν έχει καμιά σχέση με τις αρχές και τα ιδεώδη του ιδρυτή της Ν.Δ., αλλά εκτίμησε ότι στους κόλπους του κόμματος υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων «ευτυχώς όχι η πλειοψηφία, που δεν έχει καμιά σχέση με τη μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ενωση».

Ερωτηθείς αν εννοεί ακροδεξιά στοιχεία, απάντησε καταφατικά.

Ο Κώστας Καραμανλής (τζούνιορ) απέδωσε εύσημα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «για την ακαριαία αντίδρασή του στο θέμα Μπαλτάκου. Την οποία όμως δυστυχώς ορισμένοι δεν εκτίμησαν», όπως είπε.

Σύμφωνα πάντα με τον «Βηματοδότη» ο Κώστας Καραμανλής λέει ότι για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του στις ευρωεκλογές όσες κουβέντες έγιναν γύρω από το όνομά του ήταν στο πόδι.