Log in
A+ A A-

Λιποθύμησε κατά την απολογία του ο Σ. Μπούκουρας

Ένταση, λιποθυμίες και αποκαλύψεις χαρακτήρισαν την απολογία του πρώην Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπουκουρα, για τα επιπλέον αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.  "Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί μου. Γιατί είμαι στη φυλακή;", ανέφερε ο κ. Μπούκουρας!

Η παρουσία του προφυλακισμένου Βουλευτή ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών θύμησε σε πάρα πολλά σημεία την έντονη ομιλία του από το βήμα της Βουλής, κατά την οποία είχε ξεσπάσει σε λυγμούς.  Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο γραφείο του Ανακριτή, ο κ. Μπούκουρας υποστήριξε, για μια ακόμη φορά, την αθωότητά του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στο κελί του.

"Είμαι νεκρός άνθρωπος. Σεβαστείτε την κατάσταση μου. Δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ναζιστής. Δεν έχω κάνει τίποτα. Το απέδειξα. Είμαι νεκρός. Είμαι ένας άδειος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να είμαι στη φυλακή. Έχω χάσει 16 κιλά σε 4 μήνες. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα, με διώξανε. Τους έκανα χατήρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν. Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί μου. Γιατί είμαι στη φυλακή;", ήταν τα λόγια του κ. Μπούκουρα, ο οποίος, στην συνέχεια, δεν άντεξε την ένταση και λιποθύμησε.

Τελικά, σε δήλωσή του προς τις Ανακρίτριες, ο προφυλακισμένος Βουλευτής αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις, παραπέμποντας στο σχετικό υπόμνημα που έχει καταθέσει.

"Δεν έχω δει πιο σκληρή, πιο απάνθρωπη ανάκριση...Κλήθηκε να μιλήσει για άλλους κατηγορουμένους και για πράγματα που δεν γνωρίζει με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Σίγουρα έχουν τελεστεί από κάποιους εγκληματικές πράξεις αλλά όχι από τον εντολέα μου. Είναι αθώος", δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας.