Log in
A+ A A-

Με χειροπέδες στα Δικαστήρια ο Μιχαλολιάκος και οι άλλοι συλληφθέντες

Με χειροπέδες οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής.  Φώναζαν και προκαλούσαν καθώς οδηγούνταν στα περιπολικά.

Πρώτος εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κοίταζε ανέκφραστος προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να φωνάξει "Ζήτω η Χρυσή Αυγή" φτάνοντας στο περιπολικό. Λίγο αργότερα, έκανε την εμφάνισή του ο Ηλίας Κασιδιάρης, που φώναζε έξαλλος, προειδοποιώντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γ. Λαγός, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος, σε συνέχεια της πρωινής του "παράστασης" έξω από την ΓΑΔΑ, γύρισε προς τους δημοσιογράφους και τους προέτρεψε να "φάνε μνημόνιο απόψε το βράδυ".

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο Σίμος, όπως επίσης και ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γ. Πατέλης, καθώς και η ανθυπαστυνόμος με τον ειδικό φρουρό που συνελήφθησαν.

Μέχρι αυτήν την στιγμή έχουν εκδοθεί 36 εντάλματα και έχουν συλληφθεί 19 άτομα.  Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν αφορούν δολοφονίες, απόπειρες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκίες.