Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Πρεμιέρα για το iPhone 6 σε όλο τον κόσμο

  • Written by 

Πρεμιέρα για το iPhone 6 σε πολλές χώρες του κόσμου.

Οι πύλες άνοιξαν πρώτα στην Αυστραλία όπου οι φανατικοί της Apple είχαν σχηματίσει τεράστιες ουρές για να αποκτήσουν τη νέα συσκευή.
Στο Περθ, ο πρώτος άνθρωπος που απέκτησε το νέο μοντέλο είχε την ατυχία να του πέσει από τα χέρια την ώρας που άνοιγε το κουτί και βρισκόταν στον «αέρα» τηλεοπτικού καναλιού.


Το νέο iPhone κυκλοφόρησε ακόμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Πουέρτο Ρίκο, την Σιγκαπούρη και σε Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία. Στις 26 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει σε επιπλέον είκοσι χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρωσία,Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Στην Ελλάδα το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου με το κόστος τους να ξεκινά από 750 ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην Κίνα, την χώρα όπου κατασκευάζονται περίπου 540.000 iPhone 6 ημερησίως, οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα να τα αποκτήσουν λόγω των κανονισμών εμπορίου που διέπουν τη χώρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες τέτοια τηλέφωνα να εισάγονται κρυφά στην χώρα και να πωλούνται στη μαύρη αγορά, μετά την εξαγωγή τους σε άλλες χώρες του κόσμου από την Κίνα.