Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Δάσκαλος στο Ιράν συγκινεί όλη την χώρα με την πράξη του

  • Written by 

H μάστιγα του bullying έχει επεκταθεί σε κάθε μεριά του πλανήτη και μάλιστα με ανησυχητικές διαστάσεις. Την δική του απαντηση όμως έδωσε ένας δάσκαλος από το Ιράν, και έγινε παράδειγμα προς μίμηση. Ο δάσκαλος που διδάσκει σε δημοτικ

ό σχολείο,  ξύρισε το κεφάλι του, για να δώσει με τον δικό του τρόπο την απάντηση στους συμμαθητές ενός 8χρονου μαθητή, τον οποίο εκφόβιζαν και χλεύαζαν λόγω μιας σπάνιας ασθένειας.
Ο δάσκαλος με το όνομα Ali Mohammadian, εμφανίστηκε στην τάξη με το κεφάλι του ξυρισμένο.Μάλιστα, σύμφωνα με τον Guardian, μετά από αυτή του την πράξη όλοι οι μαθητές του ξύρισαν τα κεφάλια τους και σταμάτησαν να τον πειράζουν. Ο Mohammadian έχει ήδη γίνει λαικός ήρωας στην χώρα του και το παράδειγμα του βρήκε πολλούς υποστηρικ΄τες. Μ΄λιστα ο πρόεδρος του Ιραν Χασάν Ροχανί συνεχαρη προσωπικά τον εκπληκτικό αυτον δάσκαλο.   Τέλος, Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυβέρνηση αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του παιδιού ώστε να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για αντιμετώπιση της ασθένειάς του.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που η πράξη μου άγγιξε τόσους ανθρώπους ", είπε ο 45χρονος καθηγητής.