Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Νηπιαγωγοί στη Ρουμανία κοίμιζαν παιδιά με κρασί και τα ξυπνούσαν με καφέ!

  • Written by 

Μια απίστευτη ιστορία κακοποίησης αποκαλύφηκε στην πόλη Κωνστάντζα της Ρουμανίας. Νηπιαγωγοί σε παιδικό σταθμό κακοποιούν μικρά παιδιά, τα κοιμίζουν με κρασί και τα ξυπνάνε με ..καφέ!

Το τι συνέβαινε μέσα στο νηπιαγωγείο αποκαλύφθηκε τελικά από τους ίδιους τους γονείς όταν οι νηπιαγωγοί ξέχασαν ανοιχτές τις κάμερες μέσα σε αυτό και έτσι οι γονείς σοκαρισμένοι είδαν που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους! Οι κάμερες αυτές λειτουργούσαν το πρωί παρέχοντας τη δυνατότητα στους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους τις ώρες του παιχνιδιού και τις διδασκαλίες. Μετά τις 12 το μεσημέρι οι νηπιαγωγοί απενεργοποιούσαν τις κάμερες και τότε άρχιζαν τα έκτροπα.

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρων των γονιών, καθώς το θέμα έχει φτάσει στα ρουμανικά δικαστήρια, οι νηπιαγωγοί του σταθμού, το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε νόμιμη άδεια λειτουργίας, έβαζαν κόκκινο κρασί στους χυμούς των παιδιών ώστε να τους προκαλέσουν υπνηλία και στη συνέχεια τους προσέφεραν καφέ για να τα ξυπνήσουν και να συνέλθουν μέχρι να τα παραδώσουν στους γονείς τους.

Το επίμαχο βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Daily Mail. Πάντως, το νηπιαγωγείο εξακολουθεί να λειτουργεί χάρη σε ένα νομικό παραθυράκι, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.

Media