Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Κεντάκι: Έπαθαν ηλεκτροπληξία στο Ice Bucket Challenge

Πολύ ακριβά πλήρωσαν την συμμετοχή τους σε εκδήλωση για την καμπάνια Ice Bucket Challenge τέσσερις πυροσβέστες, καθώς χτυπήθηκαν από το ρεύμα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους.

Ειδικότερα, οι πυροσβέστες είχαν αναλάβει να καταβρέξουν με κρύο νερό τους φοιτητές του Campbellsville University, στο πλαίσιο του διευρυμένου φιλανθρωπικού βίντεο που γύριζαν, για τις ανάγκες της γνωστής καμπάνιας κατά του ALS.  

Οι Πυροσβέστες προχώρησαν στην ρίψη νερού από γερανό, με δυο εξ αυτών να βρίσκονται μέσα στον κάδο και άλλους δυο στο έδαφος.  Όμως, όταν τα γυρίσματα του βίντεο τελείωσαν, ξεκίνησαν η διαδικασία προκειμένου ο γερανός να επιστρέψει στην θέση του, προκειμένου οι πυροσβέστες να κατέβουν.  Όμως, ο γερανός βρέθηκε κοντά στα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις πυροσβέστες να χτυπηθούν από το ρεύμα.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο ένας από τους δυο πυροσβέστες που βρισκόταν στον κάδο νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ κάπως πιο θετική είναι η πορεία της υγείας του συναδέλφου του.

Σε ό,τι αφορά στους δυο ένστολους που βρίσκονταν στο έδαφος, ο ένας πήρε άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο ενώ ο άλλος παραμένει κλινήρης για καθαρά προληπτικούς λόγους.