Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Η μητέρα του Αμερικανού ομήρου δημοσιογράφου κάνει έκκληση για απελευθέρωσή του

Έκκληση προς τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να αφήσουν ελεύθερο τον γιο της απηύθυνε η μητέρα του δημοσιογράφου, Στήβεν Σότλεφ, ο οποίος κρατείται όμηρος και, σύμφωνα με τα λεγόμενα των δραστών της δολοφονίας του Τζέιμς Φόλεϋ, είναι ο επόμενος που θα χάσει την ζωή του αν δεν αλλάξουν πολιτική οι ΗΠΑ.
 
"Σας παρακαλώ, αφήστε το παιδί μου ελεύθερο", δηλώνει η Σίρλεϋ Σότλεφ σε βίντεο το οποίο δημοσιοποιήθηκε στο αραβικό δίκτυο Al Arabiya.
 
"Ο Στήβεν είναι ένας δημοσιογράφος που ταξίδεψε στην Μέση Ανατολή για να καλύψει τα δεινά των Μουσουλμάνων στα χέρια των τυράνων τους.  Ο Στήβεν είναι ένας χαρισματικός και μεγαλόψυχος γιος, αδελφός και εγγονός", ανέφερε η κ. Σότλεφ, απευθυνόμενη στον αυτοανακηρυσσόμενο χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος έχει την δυνατότητα να δώσει αμνηστία σε κάποιον όμηρο.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Σότλεφ απήχθη στην Συρία τον Αύγουστο του 2013 και έκτοτε αγνοείτο η τύχη του, μέχρι να παρουσιαστεί στο βίντεο που ακολούθησε τον αποκεφαλισμό του Τζέημς Φόλεϊ, κατά το οποίο και έγινε γνωστό ότι θα είναι το επόμενο θύμα.
 
 
 
 
 
 
 

Media