Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ο δάσκαλος τούς πήγε σε... Sex Club!

Ακόμη και με 25 χρόνια κάθειρξη απειλείται ένας καθηγητής Τεχνικού Γυμνασίου από το Μπρούκλιν, καθώς αντιμετωπίζει μια σειρά πολύ σοβαρών κατηγοριών προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων.

 

Ειδικότερα, ο Sean Shaynak είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα επειδή έστιελε μια άσεμνη φωτογραφία σε έναν μαθητή.  Κατά την προσαγωγή του στις Αρχές, δήλωσε αθώος.  Όμως, η έρευνα της Αστυνομίας κατέδειξε ότι η φωτογραφία ήταν μόνο... η κορυφή του παγόβουνου.

Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, υπάρχει... Βίος και Πολιτεία πίσω από την δραστηριότητα του "εκπαιδευτικού": Μεταξύ άλλων, πήρε μια 15χρονη μαθήτρια σε παραλία γυμνιστών, ενώ επισκέφθηκε με επίσης 15χρονους μαθητές του ένα Sex Club, όπου τους ζήτησε να προχωρήσουν σε ερωτικές περιπτύξεις ο ένας με τον άλλον!

Στο άκουσμα των νέων κατηγοριών, το Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης έθεσε σε αργία τον καθηγητή, κρίνοντας ότι δεν θα πρέπει να έχει πλέον άλλη επαφή με τους μαθητές.  

Βέβαια, το οξύμωρο είναι ότι έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά οι διαδικασίες απόλυσής του, αφού εξακολουθεί και λαμβάνει έναν ετήσιο μισθό άνω των 50.000 δολαρίων!