Log in
A+ A A-

Τζο Λότα στο New Greek TV: "Οι εκλογές θα γυρίσουν υπέρ μου"

Στο Φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου Φλάσινγκ παραβρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Υόρκης, Τζο Λότα, συνοδευόμενος από το επιτελείο του.

Σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από την τελική εκλογική διαδικασία για τον Δήμο Νέας Υόρκης, ο Λότα βρίσκεται δεκάδες μονάδες πίσω από τον αντίπαλί του, Μπιλ Ντε Μπλάσιο, και, κατά πολλούς, η μάχη για την διαδοχή του Μάικλ Μπλούμπεργκ θεωρείται τελειωμένη.  Μιλώντας στο New Greek TV, όμως, ο Τζο Λότα εμφανίστηκε αισιόδοξος, δηλώνοντας πως τίποτε δεν έχει τελειώσει.

"Έχουμε τρεις εβδομάδες μέχρι τις εκλογές.  Μπορεί να είμαστε πίσω, όμως, θα δείτε, πως θα ανατρέψουμε την κατάσταση και στο τέλος η νίκη θα είναι δική μας", δήλωσε ο κ. Λότα, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει την εκτίμησή του στην ελληνική κοινότητα, έστω κι αν στις προκριματικές των Ρεμπουπλικανών, λόγω Κατσιματίδη, τους βρήκε απέναντί του.

"Έχω πολύ καλές σχέσεις και εκτιμώ την ελληνική κοινότητα.  Σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) είμαι στον Άγιο Νικόλαο Φλάσινγκ, πριν λίγες μέρες είχα πάει σε ένα πανηγύρι στο Στέιτεν Άιλαντ.  Έχω επαφή με τους Έλληνες και έχετε πολύ καλό φαγητό.  Θα ήθελα να φάω κι άλλο!", συμπλήρωσε, με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, ο κ. Λότα.

Οι δηλώσεις του Τζο Λότα, όπως επίσης και ρεπορτάζ από το πανηγύρι του Αγίου Νικολάου Φλάσινγκ, θα μεταδοθούν την Δευτέρα στο Δελτίο Ειδήσεων του New Greek TV.