Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: "Καμπάνα" για τον Γάλλο που σκαρφάλωσε στην Γέφυρα του Μπρούκλιν

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει να έρθει ο Γάλλος τουρίστας που είχε την "ατυχή" έμπνευση να σκαρφαλώσει στην Γέφυρα του Μπρούκλιν για να πάρει... εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Ο λόγος για έναν 23χρονο, ο οποίος είχε προκαλέσει αναστάτωση, αφού άπαντες πίστεψαν ότι είχε ανέβει σε τέτοιο ύψος για να δώσει τέλος στην ζωή του.  Όπως αποδείχθηκε, ήθελε απλώς να τραβήξει φωτογραφίες, όμως, εκτός από τον κίνδυνο στον οποίο έβαλε την σωματική ακεραιότητά του, κινητοποίησε τις Αρχές της Νέας Υόρκης και - πάνω απ' όλα - παραβίασε σημαντικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

"Αυτή η βλακώδης και παράνομη συμπεριφορά του κατηγορούμενου είναι παραβίαση του πρωτοκόλου ασφαλείας και έθεσε σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους άλλους.  Δεν θα γίνει αποδεκτή και θα τιμωρηθεί.  Δεν είναι παιχνίδι αυτό", ανέφερε ο δημόσιος κατήγορος.

Ο Γάλλος είχε πληρώσει εγγύηση 15.000 δολαρίων και είχε αφεθεί ελεύθερος.