Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Φρίκη στην Victoria's Secret - 17χρονη μετέφερε νεκρό νεογνό σε μαύρη σακούλα

Ένα νεκρό νεογέννητο σε μαύρη πλαστική σακούλα μετέφεραν δυο 17χρονες κοπέλες στο κέντρο της Νέας Υόρκης, προκαλώντας σοκ ακόμη και στους ίδιους τους Αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο.

Συγκεκριμένα, την φρικτή ανακάλυψη έκανε ο υπεύθυνος ασφαλείας στο κατάστημα της Victoria's Secret στην 6η Λεωφόρο του Μανχάταν.  Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, ο ίδιος είχε υπόννοιες ότι οι δυο νεαρές γυναίκες είχαν αφαιρέσει αντικείμενα από το κατάστημα.  Κατά την διάρκεια του τυπικού ελέγχου, διαπίστωσε ότι η μια από τις δυο μετέφερε ένα νεκρό νεογνό, το οποίο είχε τυλίξει με ρούχα μέσα σε μια μαύρη σακούλα.

Η 17χρονη υποστήριξε ότι έφερε στον κόσμο το παιδί την Τετάρτη και ότι πέθανε κατά την διάρκεια της γέννας.  Αμέσως κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η φίλη της κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των Αρχών.

Πλέον, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λόγοι θανάτου του νεογέννητου και κατά πόσον προκύπτουν ποινικές ευθύνες της 17χρονης μητέρας ή άλλων ατόμων.