Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Από ασφυξία πέθανε το βρέφος

Αντιμέτωπη με κατηγορία για ανθρωποκτονία θα έρθει η 17χρονη Τιόνα Ροντρίγκεζ, μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε πλαστική σακούλα, αφού η νεκροψία κατέδειξε ότι ο θάνατός του επήλθε από ασφυξία.

Μέχρι πριν λίγες ώρες, τόσο η Ροντρίγκεζ, όσο και η φίλη της, Φράνσις Εστέβεζ, δεν βαρύνονταν με κατηγορίες που αφορούν στον θάνατο του μωρού, καθώς οι Αρχές δεν είχαν στοιχεία που να καταδεικνύουν δολοφονική ενέργεια.  Πλέον, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, αφού, όπως ανακοινώθηκε, ο θάνατος του παιδιού επήλθε από ασφυξία.

Η 17χρονη Τιόνα, η οποία έχει άλλο ένα παιδί, ηλικίας 2 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία πραγματοποίησε εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι της.  Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων της, η νεαρή μαθήτρια δεν έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά της, παρόλα αυτά όμως, από την αλλαγή στην εμφάνισή της, φαινόταν ότι ήταν έγκυος, κάτι που προσπαθούσε επιμελώς να κρύψει.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο 17χρονες αντιμετώπιζαν, ούτως ή άλλως, κατηγορίες για κλοπή, αφού, κατά τον έλεγχο από τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, αποδείχθηκε ότι είχαν αφαιρέσει αντικείμενα.  Κατά τον ίδιο ελεγχο βρέθηκε και το νεκρό βρέφος, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία.