Log in
A+ A A-

Φιλαδέλφεια: Μητέρα γέννησε στο μετρό ανήμερα Χριστούγεννα

Μέσα στο τρένο και ανήμερα Χριστούγεννα γεννήθηκε ένα μωρό στην Φιλαδέλφεια, με τους επιβάτες να γίνονται μάρτυρες ενός απίστευτου σκηνικού και τους αστυνομικούς βάρδιας να εκτελούν χρέη... μαιευτήρα μέσα στο βαγόνι!

 

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το μωρό είναι αγόρι και γεννήθηκε κατά την διαδρομή συρμού του μετρό προς το Center City, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Πρωταγωνιστρια, μια Ασιάτισσα, η οποία είχε μπει στο τρένο σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, μαζί με τον σύντροφό της.  Κάποια στιγμή, κατά την διάρκεια της διαδρομής, άρχισε να νοιώθει έντονους πόνους.  Οι αρχικές εκφράσεις δυσφορίας μετατράπηκαν σταδιακά σε κραυγές, με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι επιβάτες, ορισμένοι εκ των οποίων απομακρύνθηκαν από κοντά της.  Όμως, υπήρξαν και κάποιοι γενναιότεροι, οι οποίοι επιχείρησαν να τοποθετήσουν το σώμα της σε μια πιο άνετη στάση, καλώντας στην συνέχεια σε βοήθεια.

Ο κλήρος έπεσε σε δυο αστυνομικούς που εκτελούσαν βάρδια στον σταθμό της 15th Street, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν ότι "μια γυναίκα γεννάει στο βαγόνι".  Μην έχοντας άλλη επιλογή, φόρεσαν τα γάντια τους και κατάφεραν να ξεγεννήσουν την γυναίκα, κόβοντας μάλιστα τον ομφάλιο λόρο, ο οποίος παραλίγο να... πνίξει το υγιέστατο - κατά τα άλλα - αγοράκι.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, η επικοινωνία με την μητέρα ήταν δύσκολη, καθώς δεν μιλούσε αγγλικά.  Αυτό όμως που κατέστησε σαφές με την γλώσσα του σώματος, όταν πια το παιδί γεννήθηκε, ήταν σαφές: Ήθελε να το κρατήσει στην αγκαλιά της, επιθυμία που έγινε πραγματικότητα.

"Αυτό κι αν ήταν Χριστουγεννιάτικο δώρο", ανέφερε στα Social Media λίγο αργότερα ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην διαδικασία και βίωσαν ίσως την πιο... ασυνήθιστη Χριστουγεννιάτικη βάρδια που θα μπορούσαν να έχουν ποτέ.