Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Άφαντοι οι δραπέτες

Συνεχίζεται χωρίς αποτέλεσμα το ανθρωποκυνηγητό στη Νέα Υόρκη και άλλες Πολιτείες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δυο δραπετών που απέδρασαν από τις φυλακές της Ντανεμόρα, με μέθοδο που θύμισε σε πολλούς το Εξπρές του Μεσονυχτίου.

Παρά τις προσπάθειες των Αρχών και την πρωτοφανή κινητοποίηση της Αστυνομίας, Ρίτσαρντ Ματ και Ντέιβιντ Σουίτ παραμένουν άφαντοι, δημιουργώντας διάφορα σενάρια για την περαιτέρω τύχη τους και το πού μπορεί να βρίσκονται.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Αστυνομία τους εντάσσει στην λίστα των πλέον καταζητούμενων και επικίνδυνων κακοποιών στην χώρα, προσφέροντας το ποσό των 500.000 δολαρίων σε όποιον δώσει την αποφασιστική πληροφορία που θα τους οδηγήσει στα χέρια της Αστυνομίας και πίσω στην φυλακή.

Πάντως, το κατηγορητήριο αναμένεται να είναι βαρύ και για την υπάλληλο που φέρεται να τους βοήθησε να αποδράσουν, καθώς τα στοιχεία τους εμφανίζουν να είχαν καλή σχέση μαζί της, με τον ταλαντούχο στην ζωγραφική Ματ να φιλοτεχνεί το πορτρέτο του παιδιού της υπαλλήλου ως δώρο, ενδεχομένως μάλιστα με χαρακτήρα ανταλλαγής.