Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Δήμαρχος - "μαφιόζος" στο Τορόντο

Πριν από λίγες ημέρες, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο να καπνίζει κρακ με εμπόρους κοκαϊνης.  Κατόπιν τούτου, προκάλεσε αντιδράσεις με τον τρόπο που πέταξε έξω τα τηλεοπτικά συνεργεία, που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του για να του υποβάλουν ερωτήσεις για το θέμα.  Χθες, και μετά την άνετη παραδοχή του ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, η εικόνα του δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα, αφού σε ένα άλλο ερασιτεχνικό βίντεο ακούγεται να απειλεί ένα άγνωστο άτομο ότι θα το σκοτώσει.  Ο λόγος για τον Δήμαρχο Τορόντο, Ρόμπερτ Φορντ, ο οποίος έστρεψε για μια ακόμη φορά τα βλέμματα προς το μέρος του.

 

Στο σχετικό βίντεο, που έχει καταγραφεί με κινητό τηλέφωνο, ο Φορντ δείχνει την εικόνα ενός "κακού μεθυσμένου", ο οποίος, με ύφος αδίστακτου μαφιόζου, απειλεί κάποιον στο τηλέφωνο πως "θα ξεσχίσει το λαιμό του άγνωστου ατόμου, θα του βγάλει τα μάτια και θα βεβαιωθεί ότι το θύμα του είναι νεκρό".

Ποιο ήταν το σχόλιό του;  Αυτήν την φορά, μάλλον, ένοιωσε πραγματικά εκτεθειμένος, τονίζοντας ότι ντρέπεται πάρα πολύ για την εικόνα που βγήκε προς τα έξω, ενώ, τελικώς, ευχήθηκε να μην βρεθεί κανένας σε ανάλογη ψυχολογική κατάσταση.

Πάντως, δεν απάντησε σε βασικές ερωτήσεις, όπως, για παράδειγμα, ποιον απειλούσε.

 

Media