Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Συγκλονίζει πολύνεκρο τροχαίο - Νεκρές τέσσερις γυναίκες

Ως ένα από τα χειρότερα τροχαία δυστυχήματα που έχουν ποτέ αντικρίσει περιγράφουν οι αστυνομικοί αυτό που είδαν σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης. «Είδαμε σώματα να κρέμονται έξω από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου. Ήταν νεαρά κορίτσια. Φαίνονταν χέρια, κεφάλια, μαλλιά», λέει μάρτυρας στη New York Daily News.

Οι κοπέλες γιόρταζαν το μπάτσελορ πάρτι της φίλης τους.

Τέσσερις παράνυμφοι, κοπέλες ηλικίας 22 - 23 ετών, σκοτώθηκαν επί τόπου και η νύφη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, η λιμουζίνα στην οποία επέβαιναν τα κορίτσια έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε με φορτηγό το οποίο οδηγούσε ένας μεθυσμένος οδηγός. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η λιμουζίνα κόπηκε στα δυο...

Νεκρές είναι οι Brittany M. Schulman, 23, Lauren Baruch, 24, Stephanie Belli, 23, και Amy R. Grabina, 23, σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν οι Joelle M. Dimonte, 25, Melissa Angela Crai, 23, Alicia Arundel, 24 και Olga Lipets, 24, καθώς και ο 58χρονος οδηγός της λιμουζίνας Carlos Pino.

Ο οδηγός του φορτηγού Steve Romeo μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εκδορές στο πρόσωπό του. Είχε εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου αλλά γρήγορα εντοπίστηκε από τις αρχές.