Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Τζέιμς Σταυρίδη

Την ευκαιρία να ακούσουν αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον Ελληνοαμερικανό πρώην Ανώτατο Διοικητή του ΝΑΤΟ, Τζέιμς Σταυρίδη, θα έχουν όλοι όσοι βρεθούν στην ομιλία και παρουσίαση του βιβλίου του στην Κοίμηση Θεοτόκου στα Χάμπτονς.

Όλα αυτά στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην ειδική αίθουσα της Ενορίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Νικολάου Ζούλα, το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 6:30 το απόγευμα.

 

Ο Τζέιμς Σταυρίδης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα την ασφάλεια τον 21ο αιώνα, ενώ στην συνέχεια θα υπογράψει τα αντίτυπα του βιβλίου του με τίτλο «The Accidental Admiral", που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Πρόσφατα, ο ομογενής πρώην Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ είχε επισημάνει τον κίνδυνο, σε περίπτωση GREXIT, η Ρωσία να ενισχυθεί στα μάτια των Ελλήνων, ενώ, μιλώντας στην Καθημερινή, είχε αναφερθεί στις συνέπειες μας επιστροφής στην δραχμή.

"Ως υπερήφανος Ελληνοαμερικανός είμαι πολύ ανήσυχος για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Εάν πάει στη δραχμή αρχικά θα εκτιναχθεί ο πληθωρισμός, καθώς οι εισαγωγές, καύσιμα και άλλα αγαθά, θα καταστούν πολύ ακριβά. Θα χρειασθεί χρόνος για να ανακάμψει η οικονομία από το αρχικό σοκ, εξέλιξη που θα οδηγήσει σε περαιτέρω διολίσθηση της ελληνικής οικονομίας και αύξηση της ανεργίας, αλλά και σε ένα σταθερό κύμα παράνομων μεταναστών. Αυτός είναι ένας πολύ δύσκολος συνδυασμός για να απορροφηθεί από μια σχετικά μικρή χώρα.", είχε τονίσει ο κ. Σταυρίδης.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτανθούν στο τηλέφωνο 631 283 6169 ή στο website DormitionHamptons.org.  Η προθεσμία των κρατήσεων εκπνέει το προσεχές Σάββατο.