Log in
A+ A A-

Οι Ρεμπουπλικανοί και το ντιμπέιτ

Το θέμα της οργάνωσης των επόμενων τηλεοπτικών αναμετρήσεων επισκιάζει την προεκλογική αντιπαράθεση στην προκριματική κούρσα των Ρεμπουπλικανών, μετά την ένταση που επικράτησε την περασμένη εβδομάδα στα στούντιο του CNBC.

Ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο, για πρώτη φορά από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, στις διαπραγματεύσεις με τα τηλεοπτικά δίκτυα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της καμπάνιας των υποψηφίων, οι οποίοι επιδιώκουν την αλλαγή του κόνσεπτ, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα της περασμένης Τετάρτης.

Αποστάσεις από την επιλογή αυτή των συναδέλφων τους κράτησαν οι Κάρλυ Φιορίνα και Κρις Κρίστυ, οι οποίοι εξέφρασαν την άποψη ότι η οργάνωση των ντιμπέητ θα πρέπει να παραμείνει ανατεθειμένη εξ ολοκλήρου στην Εθνική Επιτροπή του Ρεμπουπλικανικού κόμμματος και να μην απασχολεί τους υποψηφίους, για τους οποίους άφησαν να εννοηθεί ότι δύσκολα θα ευθυγραμμιστούν.

Μάλιστα, η κ. Φιορίνα άφησε κι αιχμές για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δηλώνοντας πως όλοι ξέρουν ότι, ούτως ή άλλως, δεν θα είναι ποτέ δίκαια απέναντί τους.