Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Το χιόνι αγνοείται και το ρεκόρ του 1973... απειλείται

Ο χειμώνας κυλάει και η μετρήσιμη χιονόπτωση αγνοείται στην πόλη της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα πλέον να θεωρείται πιθανό ότι θα σπάσει το ρεκόρ του 1973, όταν τα πρώτα χιόνια έπεσαν στις 29 Ιανουαρίου.  Στους 50 βαθμούς Φαρενάιτ την Παρασκευή.

Οι παλινωδίες του καιρού συνεχίζονται στη Νέα Υόρκη. Έτσι, μετά από ένα διήμερο με ψυχρούς ανέμους και έντονο κρύο,η θερμοκρασία σταδιακά ανεβαίνει και σκαρφαλώνει αύριο στις μέγιστες στους 50 βαθμούς Φαρενάιτ.

Ανάλογα υποφερτό σκηνικό προβλέπεται και για το Σάββατο με μέγιστη τους 47, με το θερμόμετρο όμως να πέφτει πάλι την Κυριακή στους 37. Στην συνέχεια, θα ξαναπέσει μεταξύ 23 και 30 Φαρενάιτ, εν μέσω ψυχρών ανέμων, την προσεχή Δευτέρα, που προβλέπεται ως η πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας που έρχεται. Με άλλα λόγια, μέσα σε πέντε ημέρες, το θερμόμετρο θα κινηθεί σε συν 20 και στην συνέχεια πλην 20 βαθμούς Φαρενάιτ.

Αναφορικά με την πρώτη χιονόπτωση, η παρούσα πρόγνωση δίνει μόνο μια πιθανή μίξη χιονιού – βροχής στις 24 και 28 Ιανουαρίου. Εάν τελικά ισχύσει αυτό και δεν έχουμε μετρήσιμη χιονόπτωση μέχρι εκείνη την ημέρα, τότε θα ισοφαριστεί το ρεκόρ του 1973, όταν η Νέα Υόρκη είδε τα πρώτα χιόνια στις 29 Ιανουαρίου.