Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϋ: Απάτη η ρατσιστική αρνηση φιλοδωρήματος σε ομοφυλόφιλη;

Περιπλέκεται η κατάσταση με την ομοφυλόφιλη σερβιτόρα από το Νιου Τζέρσεϋ, η οποία είχε καταγγείλει ότι δεν της δόθηκε φιλοδώρημα λόγω των σεξουαλικών της προτιμήσεων, καθώς η οικογένεια του πελάτη παρουσιάζει μια απόδειξη που καταδεικνύει πως η νεαρή γυναίκα ψεύδεται!

 

Πρόκειται για το περιστατικό που είχε σημειωθεί σε εστιατόριο του Νιου Τζέρσεϋ.  Τότε, η σερβιτόρα Dayna Morales, που εκφράζει σε κάθε ευκαιρία τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, δημοσίευσε στο Twitter μια απόδειξη όπου, χειρόγραφα, υποτίθεται ότι ο πελάτης της εξηγούσε πως δεν μπορεί να αφήσει το γνωστό "tip" επειδή δεν συμφωνεί με την ομοφυλοφιλική της τάση.  Οι αντιδράσεις υπήρξαν έντονες, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου να την αποζημιώσουν ηθικά.  Το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε κατά πολύ τα περίπου 20 δολάρια του tip, καθώς έφτασε τα 1200 δολάρια!  

Παρόλα αυτά, λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό, η οικογένεια του εν λόγω πελάτη παρουσίασε το αντίγραφο της ίδιας απόδειξης, όπου φαίνεται ότι η κάρτα του χρεώθηκε με επιπλέον 18 δολάρια λόγω του φιλοδωρήματος!

Από την πλευρά της, η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει την αρχική της εκδοχή, ότι δηλαδή δεν έλαβε ποτέ το φιλοδώρημα και πως ο γραφικός χαρακτήρας του μηνύματος της απόδειξης σίγουρα δεν είναι δικό της.  Όσο για τους υπεύθυνους της επιχείρησης;  Αν και αρχικά στέκονταν απολύτως στο πλευρό της, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε έλαβαν τα επιπλέον 18 δολάρια, τώρα απλώς απαντούν ότι "η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη".