Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Θα... βουλιάξει η Times Square στην αλλαγή του χρόνου

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, από κάθε γωνιά του πλανήτη, αναμένεται να δώσουν το παρόν στην περίφημη "Times Square" το τελευταίο βράδυ του 2013, προκειμένου να παρακολουθήσουν το πιο διάσημο πρωτοχρονιάτικο σόου του πλανήτη, που κορυφώνεται με την πτώση της περίφημης μπάλας.

Παρά το γεγονός ότι το κρύο αναμένεται τσουχτερό, καθώς η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Φαρενάιτ, το κοινό έχει δείξει ότι... δεν καταλαβαίνει και πολλά, καθώς η επιθυμία να ζήσει μια Πρωτοχρονιά διαφορετική από τις άλλες είναι διάχυτη.

Φέτος, το event θα ξεκινήσει, όπως κάθε χρόνο, στις 6 το απόγευμα, με παρουσιάστρια την Allison Hagendorf, ενώ το πρώτο μουσικοχορευτικό σόου θα περιλαμβάνει μια Κινεζική χορογραφία, που θα παρουσιάσει η Sino-American Friendship Association.

Στην συνέχεια, η Melissa Etheridge θα τραγουδήσει τη νέα της δημιουργία, το Uprising of Love, και αμέσως μετά θα παίξει μια επανεκτέλεση του θρυλικού "Imagine", του John Lennon, που αναμένεται να παρασύρει τα πλήθη και να δώσει ένα ξεχωριστό κλίμα στην μεγάλη γιορτή.

Ασφαλώς, το μεγάλο όνομα της βραδιάς θα είναι η Miley Cyrous, την ίδια στιγμή που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η εμφάνιση τoυ γνωστού τραγουδιστή της country, Rodney Atkins.

Παράλληλα, την τελευταία ώρα του 2013, θα προβληθούν στις γιγαντοοθόνες της Times Square τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την χρονιά, σε ένα βίντεο που θα επιμεληθεί η δημοσιογραφική ομάδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Associated Press.

Όσοι δεν έχουν το κουράγιο ή την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την εκδήλωση, θα μπορούν να το κάνουν από την ζεστασιά του υπολογιστή τους, στις διευθύνσεις Times SquareNYC.org, livestream.com και TimesSquareBall.net, που θα παρέχουν μετάδοση live streaming.