Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Αλλαγή χρόνου στους... -13 βαθμούς Κελσίου

Αντιμέτωποι με τσουχτερό κρύο θα βρεθούν οι "τολμηροί" επισκέπτες της εκδήλωσης της Times Square για την αλλαγή του χρόνου, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το θερμόμετρο θα σημαδέψει τους 8 βαθμούς Φαρενάιτ, δηλαδή -13 βαθμούς Κελσίου.

Βάσει των τελευταίων μετεωρολογικών προβλέψεων για το τελευταίο τριήμερο του έτους, δεν θα υπάρξει σοβαρή χιονόπτωση, όπως αρχικά είχε προβλεφθεί για το Σάββατο, αφού, ακόμη κι αν συμβεί, θα είναι ασθενής, χωρίς να προκαλέσει ιδιαίτερες δυσλειτουργίες στην κυκλοφορία.

Παρόλα αυτά όμως, την Κυριακή, που είναι και η κατεξοχήν εορταστική μέρα του χρόνου, το θερμόμετρο θα αγγίξει 20 βαθμούς Φαρενάιτ (-7 Κελσίου) στις μέγιστες, ενώ στις ελάχιστες θα πιάσει την δεύτερη χαμηλότερη του έτους, αφού στην πιο κρύα μέρα ο υδράργυρος σημάδεψε τους -17.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν προβλέπεται να υποχωρήσουν ούτε κατά το πρώτο δεκαήμερο του έτους, επιβεβαιώνοντας τις προγνώσεις ότι το κρύο κατά τον φετινό χειμώνα θα είναι τσουχτερό.