Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Δεκαπεντάχρονος επιτέθηκε σε οκτώ γυναίκες

Σε οκτώ γυναίκες μέσα σε μόλις πέντε ημέρες είχε επιτεθεί ένας 15χρονος από το Μπρούκλυν, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης και θα δικαστεί με τη νομοθεσία που διέπει τους ενήλικες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Kalief Jackson αντιμετωπίζει πολύ βαριές κατηγορίες, και, συγκεκριμένα, σεξουαλική παρενόχληση, ληστεία, απόπειρα βιασμού και κλοπή, ενεργώντας σαν ένας κανονικός σεσημασμένος κακοποιός.  Πιστός "σύμμαχός" του στην πλούσια παράνομη δραστηριότητά του ήταν το όπλο που... δεν είχε, αφού, σε όλες τις περιπτώσεις, αιφνιδίαζε τα θύματά του και προσποιούταν ότι οπλοφορούσε, προκειμένου είτε να τις ξεμοναχιάσει είτε να τους αποσπάσει χρήματα ή κινητό τηλέφωνο.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, ο 15χρονος έδρασε μεταξύ 15 και 19 Ιανουαρίου.  Θύματά του ήταν οκτώ γυναίκες, εκ των οποίων στις 5 επιτέθηκε μέσα σε λίγες ώρες, στις 16 Ιανουαρίου.  Ο δράστης επιδόθηκε κυρίως σε κλοπές, αποσπώντας, ως επί το πλείστον κινητά τηλέφωνα, κάρτες και μικροποσά, ενώ σε μια περίπτωση απέσπασε μια... MetroCard.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, υπήρξε ιδιαίτερα επιθετικός και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης αναμένεται να πέσει βαρύς.