Log in
A+ A A-

Super Bowl: Βούλιαξαν τα τρένα στην επιστροφή

Αντιμέτωποι με προβλήματα ήρθαν, μετά το τέλος του αγώνα, οι διοργανωτές του τελικού του Super Bowl στο Met Life Stadium, αφού ο αριθμός των φιλάθλων που επέλεξαν να κινηθούν με τα τρένα ήταν μεγαλύτερος απ' ό,τι είχε αρχικά υπολογιστεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναμονή που ξεπερνούσε ακόμη και τις δυο ώρες!

Όπως φαίνεται, το κάλεσμα των Αρχών της Νέας Υόρκης για μαζική χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς από και προς το Met Life Stadium έπιασε τόπο.  Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι τελικά είχε... μεγαλύτερη απήχηση από αυτήν που θα ήθελαν οι ιθυύνοντες, καθώς τα διαθέσιμα βαγόνια αποδείχθηκαν πολύ λίγα για να εξυπηρετήσουν αυτόν τον κόσμο, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια Αρχή να πιαστεί... στον ύπνο.

Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, είχε προβλεφθεί ότι με τα τρένα θα κινηθούν 15.000 άτομα.  Όμως, ο αριθμός αυτός έφτασε στις 30.000 άτομα, με αποτέλεσμα να λούσει... κρύος ιδρώτας τους εμπλεκόμενους μετά το τέλος του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον επίσημο λογαριασμό του Met Life Stadium στο Twitter ζητήθηκε από τους θεατές να μην φύγουν απευθείας, μέχρι να υπολογιστεί ο συνολικός αριθμός τους.

Στον σταθμό Secaucus Junction, ορισμένοι επιβάτες περίμεναν όσο πιο υπομονετικά μπορούσαν, βλέποντας τα τρένα να φεύγουν συνεχώς γεμάτα, δίχως να προλαβαίνουν καν να πλησιάσουν τον χώρο.  Λίγο αργότερα, ανοίχτηκε και δεύτερη αποβάθρα για να εξυπηρετήσει το κοινό και επίσης, μετά το πέρας δυο ωρών, επιστρατεύτηκαν ειδικά λεωφορεία για να μεταφέρουν τους εναπομείναντες επιβάτες στο Port Authority Terminal της Νέας Υόρκης.