Log in
A+ A A-

Κοκτέηλ ναρκωτικών σκότωσε τον Hoffman;

Ένα ισχυρό κοκτέηλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Philip Seymour Hoffman, σύμφωνα με διαρροές της Αστυνομίας σε τοπικά ΜΜΕ της Νέας Υόρκης.

Ειδικότερα, ο τηλεοπτικός σταθμός NY1 μετέδωσε πως στο οργανισμό του 46χρονου ηθοποιού βρέθηκε ηρωίνη αλλά και σημάδια πρόσφατης χρήσης κοκαϊνης.

Τις τελικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας, παρόλα αυτά όμως δεν πρόκειται για την μοναδική πτυχή της υπόθεσης που απασχολεί την Αστυνομία, αφού, σύμφωνα με άλλες πηγές, οι Αρχές αναμένεται να διερευνήσουν την πηγή από την οποία προμηθεύτηκε την ηρωίνη ο Hoffman, πριν λάβει την μοιραία δόση.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας έχουν διαρρεύσει ότι ο Hoffman είχε προμηθευτεί μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, συσκευασμένη σε πλαστικές σακούλες και με τους τίτλους "Ace of Hearts" και "Ace of Spades".  Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτές οι "φίρμες" στις συσκευασίες ηρωίνης ενδεχομένως και να αποδειχθούν σημαντικά στοιχεία προκειμένου να τους οδηγήσουν στους dealers.