Log in
A+ A A-

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα απαντήσουν για τον θάνατο του Hoffman

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν τις τελικές απαντήσεις για τον θάνατο του Philip Seymour Hoffman, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το γραφείο του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η προβλεπόμενη νεκροψία - νεκροτομή ολοκληρώθηκε, χωρίς να έχουν προκύψει επαρκή στοιχεία προκειμένου να συνταχθεί το επίσημο πόρισμα. Αυτό σημαίνει ότι η επίσημη αιτία θανάτου του Hoffman θα γίνει γνωστή έπειτα από άγνωστο χρονικό διάστημα, καθώς για τις τοξικολογικές εξετάσεις προβλέπεται συγκεκριμένη διαδικασία.

Σε ό,τι αφορά στην Αστυνομία, το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν έχει αποφασιστική σημασία, αφού θεωρείται δεδομένο ότι η μοιραία επιπλοκή στην υγεία του Hoffman προκλήθηκε από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Άλλωστε, η μεγάλη ποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε στο σπίτι του 46χρονου ηθοποιού οδήγησε στα ίχνη τεσσάρων συγκεκριμένων ατόμων, τα οποία, πλέον, έρχονται αντιμέτωπα με την Δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ, σήμερα Πέμπτη η σωρός του Hoffman θα βρίσκεται σε γραφείο Τελετών στο Manhattan, όπου και θα πραγματοποιηθεί αγρυπνία, ενώ η κηδεία του θα λάβει χώρα την Παρασκευή, σε στενό οικογενειακό κύκλο.