Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ζευγάρι ξυλοκοπεί άγρια γυναίκα στο μετρό

Την ταυτότητα ενός θρασύτατου ζευγαριού αναζητά η Αστυνομία, δίνοντας στην δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εξιχνιάσει την επίθεση εναντίον μιας γυναίκας μέσα στον σταθμό του μετρό.
Τα κίνητρα των δραστών δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, όπως όμως τονίζεται, πρόκειται για μια άγρια και θρασύτατη επίθεση.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό είχε λάβει χώρα την παραμονή Χριστουγέννων, στον σταθμό της Queens Plaza και, συγκεκριμένα, στις 3:30 το μεσημέρι.  Το ζευγάρι φαίνεται να πλησιάζει μια γυναίκα, ηλικίας 51 ετών, να την προπηλακίζει και, στην συνέχεια, να την χτυπάει αλύπητα.  Το στοιχείο που άφησε άφωνους ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς είναι πως την μεγαλύτερη αγριότητα την επιδεικνύει η γυναίκα, που χτυπάει δυνατά το θύμα στο πρόσωπο με την τσάντα.
 
Από τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές, δεν έχει προκύψει, μέχρι αυτήν την στιγμή, να έγινε η επίθεση με κίνητρο την ληστεία.  Τα περαιτέρω αναμένεται να γίνουν γνωστά εφόσον οι δράστες οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.