Log in
A+ A A-

Σκότωσαν ζευγάρι με δέμα - βόμβα

Ένας εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος ήταν ενσωματωμένος σε δέμα, τραυμάτισε θανάσιμα ένα ζευγάρι στο Tennessee, με την Αστυνομία να διερευνα πλέον τα στοιχεία και τα κίνητρα των αποστολέων.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν ο συνταξιούχος δικηγόρος, John Setzer, κλήθηκε να παραλάβει ένα δέμα το οποίο είχε ταχυδρομηθεί στο όνομά του.  Η παραλαβή έγινε σε μικρή απόσταση από το σπίτι του και τίποτε το ύποπτο δεν προέκυπτε από την όλη διαδικασία.  Όταν, όμως, ο Setzer έφτασε στο σπίτι του, το μυστηριώδες δέμα εξερράγη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.  Αντίθετα, η σύζυγός του, Marion, ήταν ακόμη εν ζωή όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο.  Τελικώς, εξέπνευσε και αυτή το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα, ιδίως από την στιγμή που ο Setzer είχε αποσυρθεί από την ενεργό δικηγορία εδώ και αρκετά χρόνια.  Παρόλα αυτά, όμως, υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο ενδεχομένως να "προδώσει" τους εγκεφάλους της φρικτής δολοφονικής ενέργειας, και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ιδιόχειρο σημείωμα που συνόδευε το δέμα.

Όπως διαρρέει από τις Αρχές, κάποια κομμάτια του σημειώματος μπορούν να αναγνωστούν στοιχειωδώς, με αποτέλεσμα να μπορεί να ταυτοποιηθεί ο γραφικός χαρακτήρας.  Όμως, μέχρι αυτήν την στιγμή, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο συγγραφέας αφήνει κάποιο απειλητικό μήνυμα στον άτυχο δικηγόρο, που να διαλευκάνει τα κίνητρά του.