Log in
A+ A A-

Άγρια δολοφονία φοιτητή στο New Jersey

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την δολοφονία ενός φοιτητή στο New Jersey, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και βρέθηκε νεκρός σε μια αυλή σπιτιού κοντά στο Rutgers University.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την κατάσταση περιπλέκει το γεγονός ότι, όπως προέκυψε από την σχετική έρευνα, ο 22χρονος William McCaw δεν είχε καμία απολύτως σχέση ή γνωριμία με τους ενοίκους του σπιτιού, κάτι που σημαίνει ότι, πιθανότατα, το πτώμα βρέθηκε εκεί εν αγνοία τους.

Ο McCaw κατάγεται από το Τενεσί και σπούδαζε στο Kean University.  Παλαιότερα, όμως, είχε κάνει σπουδές στο Rutgers, στο οποίο είχε κάνει φίλους, με τους οποίους και κρατούσε επαφή.  Αυτός, πιθανότατα, ήταν και ο λόγος που βρέθηκε στην περιοχή, αφού κατά καιρούς ερχόταν για να τους επισκεφθεί.

Η άγρια δολοφονία του 22χρονου συγκλονίζει την φοιτητική κοινότητα του Rutgers καθώς, όπως τονίζουν, ναι μεν στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιούνται πολλά φοιτητικά πάρτυ - ορισμένα εκ των οποίων ιδιαίτερα θορυβώδη - αλλά ουδέποτε είχε γίνει αντιληπτό τέτοιο περιστατικό βίας.  Πολλώ δε μάλλον, τόσο σοβαρό που να οδηγήσει στον θάνατο συμφοιτητή τους.