Log in
A+ A A-

Έχασε 270 πάουντς για χάρη μιας γυναίκας

Συγκλονίζει η ιστορία ενός άνδρα, ο οποίος έχασε περισσότερα από 270 pounds για χάρη μιας γυναίκας, η οποία ήταν φλερτ από το σχολείο και την συνάντησε μετά από δεκαετίες!

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, στην θέα του Lee Jordan, το πιο ανθρώπινο συναίσθημα που θα ένοιωθε κανείς ήταν ο οίκτος. Σε δεύτερη φάση, η απορία, για το πώς έφτασε στο σημείο ένας άνθρωπος να ζυγίζει 450 pounds αλλά και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει με την υγεία του. Πλέον, όμως, βλέπεις έναν άνθρωπο απόλυτα φυσιολογικό σε σωματική διάπλαση, ο οποίος περνάει όμορφες στιγμές στο πλευρό της γυναίκας του, με την οποία και είναι φουλ ερωτευμένοι.

Η ζωή του Lee, βέβαια, ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Κατ' αρχήν, στην εφηβεία του τίποτε δεν προμήνυε την περιπέτεια που θα περνούσε. Τότε, στα 15 του, γνώρισε την Beth, η οποία από ένα αθώο φλερτ εξελίχθηκε σε μια σοβαρή σχέση. Μέχρι το Κολλέγιο, όλα έδειχναν πως απλώς περίμεναν την αποφοίτηση για να παντρευτούν. Όμως, κάπου εκεί, ο Lee έχασε τον δρόμο. Ενδιαφερόταν περισσότερο για τα ποτά, τα ξενύχτια και τα πάρτυ παρά για τα μαθήματά του. Τότε, η Beth έχασε την υπομονή της και αποφάσισε να του ζητήσει να χωρίσουν. Ο Lee δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό και η πορεία τους άρχισε να παίρνει αντίθετους δρόμους: Η Beth αποφοίτησε και στην συνέχεια παντρεύτηκε, ενώ ο Lee, μην αντέχοντας αυτό που συνέβη, παράτησε το Κολλέγιο.

Βέβαια, σε επαγγελματικό επίπεδο δεν τα πήγε άσχημα, αφού έχει διευθυντική θέση σε ένα κατάστημα ρούχων και κερδίζει ένα καλό χρηματικό ποσό. Όμως, από την πίκρα του για ό,τι συνέβη, ξέσπασε στο φαγητό. Όπως εξομολογείται, έτρωγε, σε καθημερινή βάση, κυριολεκτικά ό,τι θα μπορούσε να τον σκοτώσει: Τουλάχιστον δυο πίτσες, μεγάλες ποσότητες παγωτού και διάφορα άλλα σνακ. Συνολικά, έμπαιναν στον οργανισμό του τουλάχιστον 10-12.000 θερμίδες ημερησίως. Έτσι, έφτασε σε σημείο να ζυγίζει 450 pounds.

Αρκετά χρόνια αργότερα, αποφάσισε να συναντηθεί με την αγαπημένη του Beth. Στο τηλέφωνο, την είχε προετοιμάσει πως είχε πάρει περιττά κιλά και ότι είχε χάσει τα μαλλιά του, χωρίς να την προϊδεάσει πως θα συναντούσε έναν άνθρωπο... κάτι παραπάνω από υπέρβαρο. Όταν βρέθηκαν σε μια καφετέρια των Starbucks, η αντίδρασή της τον κέρδισε: Του φέρθηκε όπως τότε που ήταν ζευγάρι. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

"Αυτό ήταν ένα κίνητρο για μένα. Αποφάσισα πως θα κάνω τα πάντα για αυτήν την γυναίκα".

Τότε ξεκίνησε η μεγάλη προσπάθεια για να χάσει τα κιλά. Έφτασε στο σημείο να ζυγίζει 178 pounds και να αθλείται καθημερινά. Πλέον, τίποτε δεν θυμίζει εκείνον τον άντρα που φοβόταν να κάτσει στην καρέκλα μήπως την σπάσει. Κι όλα αυτά, για χάρη του έρωτα.