Log in
A+ A A-

Long Island: Απέλυσαν ραδιοφωνικούς παραγωγούς επειδή έκαναν φάρσα με ομοφυλόφιλους

Μια αμφιλεγόμενη φάρσα ενδέχεται να κοστίσει την απόλυση σε γνωστό ραδιοφωνικό δίδυμο του Long Island Radio, καθώς θεωρείται ότι προσβάλει την ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Ειδικότερα, ο Steve Harper και η Leeana Karlson, παρουσιαστές του πρωινού σόου του K-98.3, ανέβασαν στην σελίδα τους στο Facebook μια υποτιθέμενη πρόσκληση για τα γενέθλια ενός παιδιού, οι γονείς του οποίου ήταν του ιδίου φύλου.  Ακριβώς δίπλα, υπήρχε μια απάντηση ενός άλλου γονέα, ο οποίος έλεγε πως δεν μπορεί να επιτρέψει στο παιδί του να έρθει στο πάρτυ, επειδή δεν εγκρίνει το lifestyle των ομοφυλόφιλων γονέων.

Όπως αποδείχθηκε, τέτοια πρόσκληση δεν υπήρχε και, ασφαλώς, ούτε τέτοια απάντηση.  Η είδηση διαδόθηκε πολύ γρήγορα και το ραδιοφωνικό δίδυμο αποδοκιμάστηκε έντονα, ενώ και ο ραδιοφωνικός σταθμός εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία "άδειασε" τους συνεργάτες του και ζήτησε συγγνώμη.

Harper και Karlson τέθηκαν εκτός ραδιοφώνου, αν και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δώσουν επίσημα εξηγήσεις και να επανέλθουν στο πόστο τους.