Log in
A+ A A-

New Jersey: Πυρκαγιά κατέστρεψε 20 επιχειρήσεις

Χρειάστηκαν χιλιάδες γαλόνια νερού προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη το βράδυ στην παραλιακή περιοχή στο Seaside Boardwalk του New Jersey.


Η πυρκαγιά ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, στο κατάστημα Kohr's Ice Cream και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, καταστρέφοντας ό,τι έβρισκε στο πέρασμά της. Όπως έγινε γνωστό, περίπου 20 επιχειρήσεις καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές που ακόμη δεν έχουν υπολογιστεί.

Εν μέσω του πύρινου εφιάλτη, ο Κυβερνήτης του New Jersey, Chris Christie, δεσμεύτηκε ότι η αποκατάσταση της περιοχής θα ξεκινήσει άμεσα.

«Χάσαμε ένα μέρος το οποίο προσέφερε αναμνήσεις σε πολλές γενιές, αλλά θα το χτίσουμε ξανά. Θα δώσουμε βάση σε ό,τι χάθηκε. Έχουμε την υποχρέωση να ενεργήσουμε άμεσα και να ανοικοδομήσουμε την περιοχή. Θα σταθούμε ξανά στα πόδια μας και θα κάνουμε αυτό που πρέπει», τόνισε ο κ. Christie.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν περισσότεροι από 400 πυροσβέστες και χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες προκειμένου η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο.

Media

http://video-embed.nj.com/services/player/bcpid1949044328001?bctid=2668325973001&bckey=AQ~~,AAAAPLMIP6E~,BRrRHTAljlHRdo2SPuH4cYpjTxdIZDlA