Log in
A+ A A-

JFK: Άφησαν τους επιβάτες χωρίς να περάσουν από Αλλοδαπών και Τελωνείο

Σε μια απίστευτη παράλειψη υπέπεσαν οι υπεύθυνοι πτήσης της Delta Airlines από το Λονδίνο, καθώς οδήγησαν τους επιβάτες, μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο Κένεντυ, κατευθείαν στην έξοδο, χωρίς να περάσουν καθόλου από το Τελωνείο και των Αλλοδαπών.

 

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη και προκαλεί απορίες, καθώς έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία υπάρχει επιπλέον προειδοποίηση για ελέγχους, ιδίως στα παππούτσια των επιβατών, αφού υπάρχει πληροφορία πως θα γίνει προσπάθεια να περάσουν εκρηκτικά στο αεροπλάνο.

Όπως αναφέρθηκε, οι υπεύθυνοι της εταιρείας διαπίστωσαν και παραδέχθηκαν τι ακριβώς είχε συμβεί, επιχειρώντας να καλέσουν εκ νέου τους επιβάτες, πριν φύγουν από το αεροδρόμιο, προκειμένου να περάσουν από τον έλεγχο.  Όμως, εκείνη την στιγμή, αρκετοί από αυτούς είχαν ήδη φύγει από το αεροδρόμιο.

Πάντως, οι υπεύθυνοι της Delta ήταν καθησυχαστικοί, τονίζοντας οτι, παρά την σοβαρότητα του λάθους, εάν υπήρχε περίπτωση κάποιος επιβάτης να ήταν επικίνδυνος για την χώρα, δεν θα του είχε επιτραπεί καν η είσοδος στο αεροπλάνο.