Log in
A+ A A-

Ελπίδες για Φέλτον να αποφύγει την φυλάκιση

Το ενδεχόμενο να γλιτώσει τελικά την φυλάκιση ο πόιντ γκαρντ των New York Knicks, Raymond Felton, θεωρούν πολύ πιθανό νομικοί κύκλοι που ήρθαν σε επικοινωνία με Αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς, όπως τονίζουν, το κατηγορητήριό του αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Βάσει αυτού του ισχυρισμού, ο Felton, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες τετάρτου βαθμού, είναι διαφορετική περίπτωση από τον παίκτη των New York Giants, Plaxico Burress, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε διετή φυλάκιση για μια πανομοιότυπη κατηγορία πριν από λίγα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Burress κατηγορούνταν σε τρίτο βαθμό, ο οποίος είναι πιο σοβαρός από τον αντίστοιχο του Felton, που γνωστοποιήθηκε ότι είναι τέταρτος.  Όλα αυτά βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι ο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Νικς θα αθωωθεί και για άλλες δευτερεύουσες κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Ο Felton παρουσιάστηκε ενώπιον των Δικαστικών Αρχών την Τρίτη, πληρώνοντας ένα ποσό της τάξεως των 25.000 δολαρίων ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος.  Η δίκη ορίστηκε για τις 2 Ιουνίου και, σε κάθε περίπτωση, μέχρι τότε θα πρέπει να μείνει μακριά από την εν διαστάσει σύζυγό του.