Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Μεθυσμένος αξιωματικός της Πυροσβεστικής τραυμάτισε δυο γυναίκες

Οδυνηρές συνέπειες θα έχει από την Δικαιοσύνη ένας Αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης, αφού παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του δυο διερχόμενες γυναίκες, η μια εκ των οποίων ήταν έγκυος επτά μηνών!

Όπως αποδείχθηκε από τα αλκοστέστ, ο Αξιωματικός Sean Farrell είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, γεγονός που θα επιβαρύνει σημαντικά την θέση του όταν η υπόθεση φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη κοντά στον White Plains Road, όταν ο Farrell έστριψε δεξιά στην Westchester Avenue, παρασύροντας τις δυο γυναίκες, οι οποίες εκείνη την στιγμή περνούσαν κανονικά τον δρόμο.

Το ασθενοφόρο έκανε κυριολεκτικά αγώνα δρόμου, όταν διαπιστώθηκε ότι η μια από τις δυο γυναίκες ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.  Λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατάφεραν να την ξεγεννήσουν και να βάλουν το βρέφος στην ειδική μονάδα υποστήριξης, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και να διατηρηθεί στην ζωή.  Μέχρι αυτήν την στιγμή, δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, έστω κι αν το παιδί γεννήθηκε πρόωρα, αφού η γυναίκα ήταν έγκυος στους επτά και όχι στους εννέα μήνες.

Για να μείνει ελεύθερος, ο Πυροσβέστης θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 200.000 δολαρίων, ενώ του αφαιρέθηκε ήδη η άδεια οδήγησης.