Log in
A+ A A-

Επτά νεκροί ο μέχρι στιγμής απολογισμός στο Μανχάτταν - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους (Συνεχής Ενημέρωση)

Άλλους τέσσερις νεκρούς έχει εντοπίσει, μέχρι αυτήν την στιγμή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στα συντρίμμια των δυο κτιρίων στο East Harlem του Manhattan. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, το τελευταίο θύμα εντοπίστηκε στις 7:15 το πρωί της Πέμπτης, ενώ τα άλλα τρία κατά την διάρκεια της νύχτας, με το πτώμα ενός άνδρα να ανασύρεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στις 2:50 και 3:20 έναν άλλον άνδρα και μια γυναίκα αντίστοιχα.

Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών, που αγγίζει αυτήν την στιγμή τους 7, ενδέχεται να αυξηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας, καθώς εικάζεται ότι υπάρχουν εννέα ακόμη άτομα εγκλωβισμένα στα συντρίμμια, ενώ κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει με σιγουριά την εξέλιξη της υγείας ορισμένων από τους δεκάδες τραυματίες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα συνεργεία εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο, ενώ ο Ερυθρός Σταυρός προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερους από εκατό ενοίκους των διαμερισμάτων των κτιρίων που κατέρρευσαν.