Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ολονύχτιο θρίλερ για τον 44χρονο Ανδρέα Παναγόπουλο

Ολονύχτιο θρίλερ για την τύχη του 44χρονου Ανδρέα Παναγόπουλου, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται μετά την έκρηξη στα δυο κτίρια του Χάρλεμ. Δεν εντοπίζεται σε κανένα νοσοκομείο, φόβοι ότι έχει εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο είναι, πλέον, οι συγγενείς και φίλοι του Ελληνοαμερικανού Ανδρέα Παναγόπουλου, καθώς οι προσπάθειες εντοπισμού του, μέχρι αυτήν την στιγμή, παραμένουν άκαρπες.

Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν όταν, αργά το βράδυ της Τετάρτης, διέρρευσε η πληροφορία ότι, πιθανώς, να βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών που νοσηλεύονται στα τοπικά νοσοκομεία και δεν είχαν δηλωθεί μέχρι εκείνη την στιγμή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.  Λίγο αργότερα, όμως, αποδείχθηκε ότι το πρόσωπο για το οποίο είχαν μιλήσει στην σύντροφό του δεν ήταν ο 44χρονος μουσικός.

Πάντως, συγγενείς και φίλοι αγνοουμένων "έσπασαν" τα τηλέφωνα στις Αρχές και τα νοσοκομεία, όταν ανακοινώθηκε μια μεγάλη αύξηση του αριθμού των τραυματιών, οι οποίοι, από τους 27 που έδινε επίσημα η Πυροσβεστική ξεπέρασαν τους 60.  Αυτό συνέβη διότι προστέθηκαν και άτομα που είχαν μεταφερθεί μεμονωμένα σε νοσηλευτικά ιδρύματα μετά την έκρηξη, χωρίς να έχουν δηλωθεί στις Αρχές.  Ενδεχομένως, ένα από αυτά τα άτομα να θεωρήθηκε ότι μπορεί να είναι ο Ελληνοαμερικανός αγνοούμενος, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, ο αριθμός των αγνοουμένων είναι τουλάχιστον εννέα, ενώ το ελπιδοφόρο είναι πως ο 44χρονος δεν αναγνωρίστηκε μεταξύ των τεσσάρων ατόμων που έχουν ανασυρθεί νεκροί από τα συντρίμμια των κτιρίων. 

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης κυκλοφόρησε η φήμη ότι μεταξύ των αγνοουμένων υπάρχουν και άλλοι δυο Έλληνες, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί.