Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Συνέλαβαν παραγωγούς του CNN - Ήθελαν να εισβάλουν στο World Trade Center

Αίσθηση προκαλεί η σύλληψη δυο παραγωγών του CNN στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν κρυφά στον χώρο του World Trade Center και να καταγράψουν την στιγμή, προκειμένου να εκθέσουν τυχόν ανεπάρκεια των μέτρων ασφαλείας.

Πρόκειται για τους Yon Pomrenze και Connor Boals, οι οποίοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι κυριολεκτικά... από το πουθενά, πληρώνοντας τον επαγγελματικό ζήλο τους για ένα ρεπορτάζ το οποίο... θα έκανε την διαφορά.

Όμως, το χειρότερο για τους δυο παραγωγούς είναι πως ο εκπρόσωπος του CNN, μιλώντας για το θέμα, στην ουσία τους άδειασε, καθώς παραδέχτηκε μεν ότι το ειδησεογραφικό δίκτυο είχε παραγγείλει ρεπορτάζ στο σημείο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε ή υποχρέωσε τα στελέχη του να μπουν μέσα στον απαγορευμένο χώρο του World Trace Center.

Το σίγουρο είναι πως το αυστηρότερα, ίσως, φυλασσόμενο σημείο της Νέας Υόρκης αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά "εύκολος στόχος", έστω κι αν αυτήν την φορά οι άνδρες ασφαλείας αντέδρασαν και οι "εισβολείς" δεν πέτυχαν τον στόχο τους.