Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϋ: Καταδικάστηκε 29χρονος που έπνιξε την κόρη του

Επίλογος στην υπόθεση δολοφονίας ενός δίχρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα στο Νιου Τζέρσεϋ μπήκε την Πέμπτη, καθώς το Δικαστήριο έκρινε ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό τον 29χρονο κατηγορούμενο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 29χρονος Arthur Morgan III θα κληθεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στην φυλακή, αφού καταδικάστηκε με την βαρύτερης μορφής κατηγορία ανθρωποκτονίας.  Δυόμιση χρόνια νωρίτερα, ο Morgan είχε συγκεντρώσει την γενική κατακραυγή, όταν αποδείχθηκε ότι ώθησε σε αργό και βασανιστικό θάνατο το μόλις 2 ετών κοριτσάκι του.

Το περιστατικό είχε συμβεί το Νοέμβριο του 2011, όταν ο Morgan μετέφερε την άτυχη Tierra σε ένα ποτάμι, στο Νιου Τζέρσεϋ, και την άφησε να την παρασύρουν τα νερά, δεμένη πάνω στο καρεκλάκι αυτοινήτου.  Στην συνέχεια, αναχώρησε για την Καλιφόρνια, για να συλληφθεί λίγες ημέρες αργότερα στο Σαν Ντιέγκο, όταν και είχε βρεθεί, πλέον, το άψυχο κορμάκι της μικρής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Tierra έμεινε ζωντανή για τουλάχιστον πέντε λεπτά μέσα στο νερό, κατι που σημαίνει ότι ο θάνατός της ήταν φρικτός.

Από την πλευρά του ο δράστης, που εμφανίστηκε μετανιωμένος, ισχυρίστηκε πως ήθελε να εκδικηθεί την αρραβωνιαστικιά του και μητέρα της δίχρονης, που είχε αποφασίσει να τον χωρίσει.