Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Υπερτυχερός κέρδισε 20 εκατομμύρια δολάρια στο Mega Millions

Το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε ένας υπερτυχερός από το Long Island, αφού προέβλεψε τους τυχερούς αριθμούς στο παιχνίδι Mega Millions.

 

Πρόκειται για τον 48χρονο Cameron Finney, ο οποίος, πριν από μερικές εβδομάδες, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κλήρωση της 25ης Μαρτίου θα του άλλαζε την ζωή.  Άλλωστε, είχε σκεφτεί να μην πάρει καν δελτίο, αφού η μηχανή που συνήθως χρησιμοποιούσε δεν δούλευε, με αποτέλεσμα παραλίγο... να μην προκαλέσει την τύχη του.  Η οποία, ασφαλώς, ήταν... "κυρία" στο ραντεβού της.

"Ρώτησα τον άνθρωπο αν μπορώ να παίξω τέσσερα δολάρια στο Mega Millions.  Μου είπε πως το μηχάνημα ήταν χαλασμένο.  Περίμενα λίγο και τελικά το είπα πως αν είναι θα πάω να παίξω αλλού", είπε ο μεγάλος νικητής, κατευθυνόμενος προς κοντινό βενζινάδικο, όπου και αγόρασε το δελτίο των είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ποσό που θα φτάσει καθαρά στα χέρια του Finney, μετά τις κρατήσεις, κυμαίνεται στα 7,4 εκατομμύρια δολάρια.  Ο ίδιος δηλώνει ότι σκοπεύει να αγοράσει μια BMW για την κόρη του, ένα όμορφο σπίτι για την γυναίκα του και... κανα-δυο αυτοκίνητα για τον εαυτό του!