Log in
A+ A A-

Θρίλερ στο Long Island - Η Αστυνομία αναζητά ένοπλο στο Roosevelt Field Mall

Συναγερμός στο Long Island, μετά τον πυροβολισμό δυο ατόμων δίπλα από το Roosevelt Field Mall, στην περιοχή East Garden City.  Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας από τους δυο τραυματίες.  Σε κατάσταση lockdown τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί, στην περιοχή της South Street.  Όπως ανέφεραν οι ελάχιστοι αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πυροβόλησε τα θύματα και στην συνέχεια μπήκε σε ένα λευκό Honda, προκειμένου να διαφύγει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα του Nassau County και στην περιοχή σήμανε συναγερμός.  Οι Αρχές διέταξαν να αποκλειστούν οι είσοδοι και έξοδοι (lockdown) στο Roosevelt Field Mall, στο οποίο και εικάζεται ότι έχει διαφύγει ο δράστης.  Την ίδια στιγμή, κάτι ανάλογο διατάχθηκε και για τα σχολεία της περιοχής, προκειμένου τα παιδιά να είναι ασφαλή και να μην κινδυνεύσουν από πιθανή εισβολή του δράστη, ο οποίος οπλοφορεί και ενδεχομένως να επιχειρήσει να κρατήσει ομήρους.

Οι περιγραφές θέλουν τον δράστη να είναι Ασιατικής καταγωγής, ύψους 6'2'' ενώ φόραγε ένα γκρι τζάκετ και ένα κόκκινο μπλουζάκι.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.