Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Θάνατος - μυστήριο 57χρονης στο Μανχάτταν - Νεκρή στην μπανιέρα με τα ρούχα

Τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της, στο Μανχάτταν, διερευνά η Αστυνομία της Νέας Υόρκης, με όλες τις ενδείξεις να συγκλίνουν στο ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για την 57χρονη Meilin Liu, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην 115 Eldridge Street, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι συγγενείς της είχαν χάσει τα ίχνη της από την Πέμπτη, με αποτέλεσμα, το γεγονός ότι δεν έδινε σημεία ζωής, να τους κάνει να ανησυχήσουν και να πάνε οι ίδιοι στο σπίτι της, προκειμένου να δουν τι συμβαίνει.  Όταν της χτύπησαν την πόρτα και είδαν ότι δεν απαντούσε κανείς, πήραν τηλέφωνο την Αστυνομία προκειμένου να παραβιάσει την πόρτα και να μπουν στο σπίτι.

Τελικώς, όταν οι άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο κτίριο, εισέβαλαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, καθώς η γυναίκα βρισκόταν νεκρή, με τα ρούχα, στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - αν και μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί η ακριβής αιτία θανάτου - οι Αρχές θεωρούν πιθανότερο το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας.