Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Θρήνος και οργή στην κηδεία του 6χρονου που δολοφονήθηκε

Εκατοντάδες άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, συνέρρευσαν στην αγρυπνία και την κηδεία του 6χρονου Prince Joshua "P.J." Avitto, ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου την περασμένη εβδομάδα από τον 27χρονο Daniel St. Hubert, που συνελήφθη και βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Ο κ. ντε Μπλάσιο έδωσε το "παρών" στην αγρυπνία και εξέφρασε την βαθιά λύπη για το συμβάν του, αλλά και την συμπαράστασή του στην οικογένεια του 6χρονου παιδιού, που βιώνει πλέον το δικό της δράμα.

Η κηδεία έγινε την Παρασκευή το πρωί στο Μπρούκλιν, με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν την οργή τους για τον δολοφόνο, απαιτώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Ο Daniel St. Hubert παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον των Δικαστικών Αρχών και, όπως ήταν αναμενόμενο, διατάχθηκε η κράτησή του.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ομολογήσει, η Αστυνομία θεωρεί βέβαιη την ενοχή του, αφού οι κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να εγκαταλείπει τρέχοντας την πολυκατοικία, στο ασανσέρ της οποίας μαχαίρωσε τα δυο παιδιά.  Παράλληλα, το DNA και τα αποτυπώματά του αποδείχθηκε ότι ταίριαζαν με τα στοιχεία που βρέθηκαν στο μαχαίρι του εγκλήματος, που βρέθηκε πεταμένο λίγα μέτρα πιο πέρα.