Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Τραγικό δυστύχημα στην George Washington Bridge - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην George Washington Bridge και επέφερε το κλείσιμο του ανατολικού ρεύματος στο πάνω μέρος για σχεδόν εννέα ώρες.

Όλα συνέβηςαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Αστυνομια, στο δυςτύχημα ενεπλάκησαν δυο νταλίκες, η μια εκ των οποίων μετέφερε πουλερικά και η δεύτερη συσκευές. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν και το πίσω βρέθηκε κάτω από το μπροστινό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του. Αντίθετα, ο δεύτερος οδηγός στάθηκε πιο τυχερός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να σταθεροποιείται.

Η Αστυνομία παρέδωσε ξανά στην κυκλοφορία μια από τις λωρίδες στο πάνω ανατολικό τμήμα στις 6 το πρωί, όμως το σύνολο του ρεύματος άνοιξε στις 11:45, αφού απαιτήθηκε μια δύσκολη και ιδιαίτερα χρονοβόρα επιχείρηση προκειμένου να απομακρυνθούν τα δυο βαριά οχήματα.

Το δυστύχημα συνέβη λίγες μόλις ημέρες πριν οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκινήσουν το πρόγραμμα εργαςιών επιςκευής στο πάνω τμήμα της George Washington Bridge, το οποίο, από τις 16 Ιουνίου και για τρεις εβδομάδες θα παραμένει κλειστό τις νυχτερινές ώρες.