Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Βρέθηκε πτώμα στο Hudson River - Ίσως ανήκει στον δολοφόνο του Long Island

Το ενδεχόμενο ένα πτώμα που βρέθηκε σε το Hudson River να ανήκει στον 63χρονο Ασιάτη που πυροβόλησε δυο άτομα στο Long Island την περασμένη εβδομάδα, τραυματίζοντας θανάσιμα το ένα εξ αυτών, εξετάζουν οι Αρχές.

Ειδικότερα, η Αστυνομία εντόπισε στο Hudson River, κοντα στην Bear Mountain Bridge, το άψυχο σώμα ενός άνδρα, τα χαρακτηριστικά του οποίοθυπαραπέμπουν στον 63χρονο Sang Ho Kim.

Η ανακάλυψη του πτώματος έγινε στις 9 το πρωί της Δευτέρας, χωρίς όμως να μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά εάν πρόκειται για τον Kim ή για κάποιο άλλο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ο Kim είχε σκορπίσει τον πανικό πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή του Long Island, όταν εισέβαλε στα γραφεία εταιρείας λαμπτήρων, με την οποία είχε επαγγελματικές διαφορές, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη και έναν εργαζόμενο που βρισκόταν στο σημείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και σήμανε συναγερμός, αφού θεωρήθηκε ότι ο δράστης βρισκόταν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, για το οποίο διατάχθηκε να απαγορευτεί η είσοδος και έξοδος σε πελάτες και προσωπικό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο δράστης βρίσκεται μέσα.  Παράλληλα, τέθηκαν σε εφαρμογή ανάλογα μέτρα ασφαλείας και σε σχολεία της περιοχής, υπό τον φόβο ο Κιμ να προσπαθήσει να βρει καταφύγιο σε κάποια από αυτά και να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Το όχημα που διέφυγε ο Κιμ βρέθηκε το ίδιο βράδυ, ενώ ο ίδιος εξαφανίστηκε χωρίς να υπάρξει καμία αναφορά που να οδηγήσει στον εντοπισμό του.