Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Ζήτησε ρεπό από την Google για τον μπαμπά της

  • Written by 

Με ένα συγκινητικό γράμμα που έστειλε στην Google, ένα μικρό κορίτσι παρακάλεσε το αφεντικό του μπαμπά της να του δώσει ρεπό για να γιορτάσει η μικρή μαζί του τα γενέθλια του. H μικρή έγραψε:


«Αγαπητέ υπάλληλε της google. Μπορείς, σε παρακαλώ, να βεβαιωθείς ότι όταν ο μπαμπάς μου έρθει στη δουλειά θα πάρει μία ημέρα ρεπό; Όπως για παράδειγμα να πάρει ρεπό την Τετάρτη. Επειδή ο μπαμπάς παίρνει ρεπό μόνο το Σάββατο».
«Υ.Γ. Είναι τα γενέθλια του μπαμπά!» έγραψε με μπλε χρώμα. «Υ.Γ.2. Είναι καλοκαίρι, ξέρεις».


Ο Ντάνιελ Σιπλακόφ, το αφεντικό του πατέρα της, είδε το γράμμα και απάντησε: «Αγαπητή Κέιτι. Σ' ευχαριστώ για το σημείωμά σου και το αίτημά σου. Ο πατέρας του εργάζεται σκληρά σχεδιάζοντας πολλά όμορφα και ευχάριστα πράγματα για την Google και για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Με αφορμή τα γενέθλιά του και αναγνωρίζοντας τη σημασία μερικών ρεπών Τετάρτης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, του δίνουμε όλη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για διακοπές. Απόλαυσέ το!». Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από την Google σε σχετικό δημοσίευμα στην Huffington Post μετά τις φήμες ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.