Log in
A+ A A-

Χιούστον: Φρικτό οικογενειακό έγκλημα - Σκότωσε έξι άτομα για να εκδικηθεί την σύζυγό του - Τέσσερα παιδιά μεταξύ των θυμάτων

Συγκλονίζει η φρικτή μαζική δολοφονία στο Χιούστον, όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερα μικρά παιδιά και δυο ενήλικες, για να συλληφθεί τελικά από την Αστυνομία τρεις ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, πρόκειται για τον 34χρονο Ron Lee Haskell, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι όπου διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του αποφασισμένος να σκορπίσει τον θάνατο. Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι τα παιδιά ήταν μόνα τους στο σπίτι και κατάφερε να τα ξεγελάσει και να μπει στον χώρο, αφού είχε μεταμφιεστεί σε διανομέα της εταιρείας FedEx.

Τελικά, όταν έφτασαν οι δυο ενήλικες, απαίτησε να μάθει πού βρισκόταν η γυναίκα του, η οποία εκείνη την στιγμή απουσίασε. Τυφλωμένος από το μίσος, πυροβόλησε εναντίον των επτά ατόμων που βρίσκονταν στο σπίτι (πέντε ανήλικοι και δυο ενήλικες) και τράπηκε σε φυγή. Νεκροί είναι δυο αγόρια ηλικίας 13 και 4 ετών, δυο κορίτσια 9 και 7 ετών, και ένα ζευγάρι ηλικίας 39 και 33 ετών. Αντίθετα, πιο τυχερή στάθηκε μια 15χρονη, που επέζησε των πυροβολισμών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν από τις Αρχές, ένα από τα θύματα ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία εντόπισε στον δράστη σε ένα συγγενικό σπίτι, όπου, προφανώς, είχε μεταβεί για να σκοτώσει. Αντικρύζοντας τους αστυνομικούς, ο 34χρονος τράπηκε σε φυγή, όμως περικυκλώθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα, και παρέμεινε τρεις ώρες με τους άνδρες της Αστυνομίας να τον σημαδεύουν με το όπλο και τον ίδιο να απειλεί να αυτοκτονήσει. Κατόπιν προσπάθειας των διαπραγματευτών, πείστηκε να παραδοθεί μετά από τρεις ολόκληρες ώρες, προκειμένου να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.

Βάσει όλων των ενδείξεων, ο 34χρονος είχε σκοπό να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ διερευνάται εάν ο ίδιος είχε κάποια συγγενική σχέση εξ αγχιστείας με τα θύματα.