Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϋ: Κρίστυ ο... κερδοφόρος

Σε έναν από τους πιο επιτυχημένους προέδρους του RGΑ (Republicans Governors Association) εξελίσσεται ο Κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϋ, Κρις Κρίστυ, ο οποίος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 60 εκατομμυρίων δολαρίων από δωρεές μελών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του RGA, τους τελευταίους τρεις μήνες συγκεντρώθηκαν 26,5 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ στην πολυετή Ιστορία του Οργανισμού, με την επιτυχία να πιστώνεται, ασφαλώς, στον ίδιο τον Κρίστυ.

Η ανάληψη της προεδρίας του RGA από τον Κρίστυ ενίσχυσε την αίσθηση που τον θέλει ως έναν από τους βασικούς υποψηφίους για το χρίσμα των Ρεμπουπλικανών στις προσεχείς Προεδρικές Εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στο 2016.  Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι η δημοτικότητά του, τόσο σε επίπεδο Πολιτείας όσο και σε εθνικό, έφτασε σε μεγάλα ποσοστά, μέχρι να βγει στην δημοσιότητα το σκάνδαλο της Γέφυρας Τζορτζ Ουάσιγκτον και να βάλει ένα φρένο στην άνοδό του.

Παρόλα αυτά, ο Κρίστυ εξακολουθεί να ταξιδεύει ανά την χώρα και έχει την υποστήριξη μεγάλου ποσοστού των Ρεμπουπλικανών.