Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Νέες καταιγίδες το βράδυ της Τρίτης

Συνεχίζεται η επιδρομή της κακοκαιρίας στη Νέα Υόρκη, αφού οι καλοκαιρινές καταιγίδες ενδέχεται να φέρουν, σε ορισμένες περιοχές, από 1 έως 3 ίντσες βροχής.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι έντονες βροχοπτώσεις θα ξεκινήσουν και πάλι από το απόγευμα της Τρίτης, ενώ το σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα τουλάχιστον μέχρι τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Πάντως, την Δευτέρα, οι βροχές, σε ορισμένες περιοχές, προκάλεσαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.  Μια τέτοια περίπτωση ήταν στο Hawthorne, όπου η Πυροσβεστική επενέβη για να απεγκλωβίσει οδηγούς που είχαν κολλήσει στο πλημμυρισμένο οδόστρωμα, στο νότιο τμήμα του Taconic Parkway.  Ακόμη, πλημμύρες σημειώθηκαν στα Bronx River, Saw Mill River και Henry Hudson River Parkways, όπου η κυκλοφοριακή ροή διαταράχθηκε για αρκετές ώρες.

Παράλληλα, στο Camden County οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν διακοπή ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα 1300 νοικοκυριά να παραμείνουν για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα.

Πλέον, οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και για την αποψινή νύχτα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτα περιστατικά.